Bestyrelsesformand
Annette Kathi Søndergaard

Jeg har kreds 3 træneruddannelse fra 1992, og er "nyopdateret" med DcH overbygning fra 2020-2021. Har deltaget i et hav af efteruddannelse inden for det meste, undtaget dog Rally og NoseWork.
Er idag instruktør for Unghundehold/C2 og Konkurrenceholdet C/B DcH's lydighedsprogram. Jeg har derudover også trænererfaring med hvalpehold.
Mit fokus som instruktør er på DcH programmet. Privat er det NoseWork jeg nørder i.
Jeg har Liva min labrador på snart 13 år, hende træner jeg NoseWork med, og vi er også med på et blandingshold, hvor vi træner alt mellem himmel og jord. 
Liva og jeg har tidligere konkurreret i Dch programmet og Rally lydighed, nu tager vi det mere roligt og har slået os på NoseWork.
NoseWork er helt ideelt for os, og jeg er rigtig stolt over, at vi klarer os ganske fint i konkurrencerne.
I slutningen af 2023 besluttede jeg, at jeg gerne ville have en hvalp. Så nu har jeg også Naya, en brun labrador, født d. 31 okt. 2023. Med hende vil jeg gerne træne NoseWork og DcH programmet.
Jeg har siden 2013 haft fornøjelsen af formandsposten i klubben, og har været en del af bestyrelsen siden 1993.
(opdatere februar 2024) 
24245665 
formand@dch-kjellerup.dk
Læs mere
Kasserer
Ingeborg Henriksen
Jeg har taget trænergrunduddannelse i 2018, og efterfulgt af overbygning familiehunde i 2019 samt overbygning NoseWork foråret 2020. Jeg har trænet flere forskellige hunderacer i ind- og udland siden 1976.
Er træner for familiehunde og NoseWork.
For mig er det vigtigt. at hundeførerne får al den hjælp, de har brug for. At de lærer at samarbejde og hjælpe hinanden, og at hundene kan træne sammen på banen.
Mine hunde: Centa, Hollandsk Hyrdehund korthåret, 6,5 år og Eddie, Australsk Kelpie, 4 år. Jeg træner NoseWork, lydighed og rally med begge hunde. Centa konkurrerer i NoseWork klasse 2 og Eddie i klasse 1.
Jeg bliver stolt, når mine elever hjælper hinanden, de kommer altid med god stemning. Vi hygger efter træning, hvor der gives gode råd og problemer løses.
Frivilligt DcH arbejde:
DcH Kjellerup bestyrelsesmedlem og kasserer.
DcH Landsforening formand for NoseWork udvalget.
(opdateret maj 2023)
61654494 
regnskab-nw@dch-danmark.dk
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Birgitte Clausen
eg blev medlem af DcH Kjellerup i 2014.
Blev færdig med Instruktøruddannelsen i DcH programmet (lydighed) i 2018, derefter Familiehunde i 2020. Derudover har jeg deltaget i årlige efteruddannelser og deltaget i diverse kurser.
Er idag instruktør for et unghunde/fortsætterhold, hvor vi træner alt fra konkurrence træning, hverdagslydighed og en hel masse andet sjovt.
Derudover træner jeg også hvalpehold, når muligheden byder sig.
Jeg har 2 Golden Retrievere, Asti på 9 år og Happy på 5 mdr. Asti træner på lydighedholdet ogg Happy er pt. på hvalpehold.
Har siden 2017 været medlem af klubbens bestyrelse. Ud over det er vi en del af DcH Eftersøgningstjeneste, hvor vi (Asti) finder tabte ting for folk.
(opdateret maj 2023)
60919626 
birgitte_clausen@yahoo.dk
Læs mere
Bodil Skovborg Nielsen
Læs mere
Kitti Hørup

Jeg begyndte i klubben i september 2021, lige efter jeg havde fået min første hund.

Jeg valgte i slut juli 2021 at få hund. 
Jeg ville gerne have en omplaceringshund, men desværre kunne jeg ikke få en ved dyreværnet, så jeg valgte i stedet en anden vej.
Jeg har i dag Gismo på 5-7 år, en Bosnisk gadehund, som er en lille blanding af alt muligt godt, altid glad og klar på spilopper.

Jeg er også et bevis på at man sagtens kan gå til træning i DCH selvom man har udfordringer, jeg går nemlig til træning med rollator.

22556872 
kittihoerup@gmail.com
Læs mere
Bestyrelsessuppleant
Rikke Pedersen
20953815 
pedersen.rikke@ymail.com
Læs mere
Solveig Søvang
42194197 
soevang74@gmail.com
Læs mere

Nyheder

Sponsorer